London Creative Blog
 

Twitter Blue Nasıl Alınır?

Twitter Blue Nasıl Alınır?

 

 

Elon Musk'ın kısa süre önce Twitter'ı satın almasıyla birlikte sosyal medya platformunda bazı önemli düzenlemeler oldu. Diğer sosyal medya programlarında yer alan mavi tik ve diğer resmi deliller bu değişikliklerden bazılarıydı ve tamamı yetkiliydi. Değişiklikle birlikte Twitter mavi tik almak için artık izin değil, ödeme gerekiyor.

 

Twitter Blue Nedir?

 

Twitter Blue, normal bir kullanıcı statüsünü korurken Twitter'ın mevcut diğer ekstra özelliklerini kullanmak için ödenmesi gereken bir hizmettir. Aylık abonelik yoluyla satın alınabilir ve maliyeti ülkeye göre değişir.

 

Twitter Blue'yu satın aldıktan sonra mavi bir tik ve diğer tweet'leri değiştirebilme gibi ek işlevler alacaksınız. Daha önce Twitter, kamu yararına da aktif olan belirli ihtiyaçları olan kişilerin gerçek hesaplarını belirtmek için mavi tik'i özel olarak kullanıyordu. Mavi tik özelliği artık mevcut planlama kapsamında Twitter Blue kullanımı için ödenebilir.

 

Twitter Blue Özellikleri Neleri İçerir?

 

Twitter Blue'yu kullanarak Twitter profilinizi çok daha kişisel hale getirebilirsiniz. Twitter Blue ile mavi tik dışında çok çeşitli özelliklere sahip olursunuz. Mavi tik'e ek olarak Twitter Blue satın alarak Twitter'ın erken erişime açtığı tüm ek özelliklerden hemen yararlanabilirsiniz.

 

  • Beğendiğiniz bir gönderiyi daha sonra hızlıca bulmak için kaydet butonunu kullanabilirsiniz. Kayıtlı gönderileriniz bir klasör altında toplanabilir ve düzenlenebilir. Bu özelliği profilinizde kullanarak istediğiniz kadar yayın yapabilirsiniz.
  • Twitter mavi tik yatırımı yaparak profilinizi diğer profillerden ayırabilir ve gerçekten eşsiz, çok havalı bir profile sahip olabilirsiniz. Twitter mavi tik alabilmek için Twitter Blue satın almanız gerekmektedir.
  • Uygulama Simgesini değiştirerek diğer logo renklerine veya Twitter'ın nasıl görüneceğine göre avantaj elde edersiniz.
  • Aralarından seçim yapabileceğiniz mavi Twitter dışında çeşitli tema renk seçenekleri görüntülenecektir.
  • Twitter'ın kişiselleştirilmiş gezinme çubuğu, ilgilendiğiniz içeriği bulmanızı kolaylaştırır. Alt gezinme çubuğu görevi gören özellikten en az iki, en fazla altı öğeyi seçerek Twitter hedeflerine kolayca ulaşabilirsiniz.
  • En çok okunan tüm yazıları tek çatı altında toplama özelliği de mevcut. Twitter Blue'yu kullanmak, Twitter'da paylaşılan geniş çapta okunan içeriklerin birçoğunu görüntülemenizi kolaylaştıracaktır.
  • Twitter'ı okuyucu görünümünde kullanarak içeriği daha rahat, daha az arka plan göz alma durumuyla ve gözlerinizi yormadan okuyabilirsiniz.
  • Paylaşmak istiyorsanız, bir Tweeti göndermeden önce önizleyebilir ve onaylayabilirsiniz. Geri al butonunu kullanarak tweet'inizi herkese açık hale getirebilirsiniz.

 

Twitter Blue'yu Nasıl Satın Alabilirim?

 

Masaüstünüzde veya akıllı telefonunuzda Twitter Blue özelliğini kolayca ve güvenle satın alabilirsiniz. Çevrimiçi bir satın alma işlemi gerçekleştirmenin aşamaları şunlardır:

 

  • Twitter.com'a giriş yapın.
  • Menüden Diğer > Twitter Blue'yu seçin.
  • Abone ol'u seçin.
  • Abonelik ücretini ödeyin, sonra kullanın.

 

Twitter Blue özelliğini satın alamıyorsanız telefon numaranızı doğrulamamış olabilirsiniz. İşlevi satın almak için Twitter telefon doğrulama sorununu çözmelisiniz.

 

iPhone için ise;

 

  • Twitter uygulamasını açın.
  • Twitter Blue sekmesi seçilmelidir.
  • Abone ol'u seçin.
  • Abonelik ücretini ödeyin, sonra kullanın.

 

Twitter Blue Maliyeti Nedir?

 

Her ülke, Twitter Blue için farklı bir fiyatlandırma yapısına sahiptir. Twitter Blue üyeliği Türkiye'de aylık 110 TL'dir. 110 TL'lik ücreti öderseniz, Twitter Blue aboneliğinizi aylık olarak ödersiniz. Bir sonraki ay ödemenizi tamamlamazsanız Twitter mavi tik profilinizden kaldırılacaktır. Twitter Blue'yu satın aldıktan sonra mavi tikiniz görünmezse paniğe kapılmayın. Twitter Blue'nun sağladığı diğer tüm özellikler de profilinize aktarılır, ancak mavi tik'in orada görünmesi diğer özelliklere göre biraz daha uzun sürer. Twitter ekibi, profilinizde mavi tik işareti görebilmeniz için Twitter Blue'yu satın aldıktan sonra hesabınızı inceleyecektir. Tüm koşulları karşılıyorsanız profiliniz Twitter mavi tik alacaktır.

Bu Yazıyı Paylaşın

Yorum Yapın

Bi Kahveye Bekleriz!

En taze kahve çekirdeklerinden
sıcak bir kahve ve sohbet.

Buraya Kadar Tatmin Olmadıysanız!

Aramanız için sabırsızlanıyoruz...

444 30 51
Katalog

DİJİTAL KATALOĞUMUZU İNCELEYİN!

Her şeyi buraya sığdıramadık!
London Creative e-Katalog