London Creative Blog
 

Linkedin Hesap Yönetimi 

Linkedin Hesap Yönetimi 

 

Aktif kullanıcısı 300 milyonu geçen Linkedin hesap yönetimi konusunda daha profesyonel bir şekilde hareket etmek ve bu platformun içinde doğru bir şekilde yer almak gerekir. Birçok profesyonel çalışan ve şirketler için Linkedin yakından takip edilmekte ve sektördeki yenilikler ve gelişmelerle yakından ilgilenmektedirler. İş dünyasında büyük bir hedefiniz varsa başarılı bir Linkedin profili oluşturmalı ve daha başarılı olma yolları konusunda bir plan hazırlamak gerekir. Marka Yönetiminde dijital dünyanın en büyük alanı sosyal medya olduğundan dolayı kaliteli bir Linkedin hesabı yönetimi ile pek çok avantaj yakalamak mümkün.

Linkedin Kurumsal Hesap Yönetimi

Şirketlerin kurumsal web sayfalarına ziyaretlerin büyük bir çoğunluğu Linkedin üzerinden yapılıyor. Bu yüzden, bir şirketin Linkedin hesabının olmaması büyük bir eksiklik olacağından iyi bir profil hesabı ile şirket hesabı açılmalıdır. Linkedin kurumsal hesap yönetimi de bu noktada büyük önem taşır. Linkedin şirket hesabını açtıktan sonra etkili bir profil oluşturmalı ve ardından değerli içerikleri paylaşmalısınız. Paylaşımların şirket stratejilerini benimseyen ve takipçilere değer sağlayan duyurular, içerikler ve faaliyetler olması konusunda özenli davranılmalıdır. Takipçilerle etkileşim yaratacak şekilde hazırlanmış görüntüler paylaşılmalı ve sayfa analizini sıkı takip etmelidir. Çalışanların sayfa ile etkileşimini ve etkileşimde kalmasını sağlamalısınız.

Linkedin Şirket Hesabı Takipçisi Nasıl Artırılır?

Öncelikle tüm firma çalışanlarınız Linkedin sayfanızın takipçisi olurlar. Hatta diğer kanallardaki çapraz tanıtım ve Linkedin reklam kampanyaları yoluyla da abone toplamak ve takipçi sayısını artırmak mümkündür. Ancak bunun için hedef grubunuza hitap edecek heyecan verici ve son derece kaliteli, en önemlisi de faydalı içerik sunmanız gerekiyor. Şirket tanıtımının en güçlü tarafı şüphesiz kendi çalışanlarıdır. Aktif katılım ve destek sağlayan bir sosyal medya politikası ile doğru bir strateji yakalayabilir ve sosyal medyanın ve Linkedin hesabınızın doğru bir şekilde ilerlemesini sağlayabilirsiniz.

Linkedin hesabınızı ziyaret eden tüm ziyaretçilerin hesabınızda kalması, abone olması ve takip, beğeni ve yorum gibi etkileşimlerde bulunması için yapılan tüm çalışmalarla takipçilerin sayıları her geçen gün artarak devam edecektir.

 

Sosyal medya hizmetlerimizdaha çok bilgi almak için sosyal medya sayfasını inceleyebilirsiniz.

Bu Yazıyı Paylaşın

Yorum Yapın

Bi Kahveye Bekleriz!

En taze kahve çekirdeklerinden
sıcak bir kahve ve sohbet.

Buraya Kadar Tatmin Olmadıysanız!

Aramanız için sabırsızlanıyoruz...

444 30 51
Katalog

DİJİTAL KATALOĞUMUZU İNCELEYİN!

Her şeyi buraya sığdıramadık!
London Creative e-Katalog