London Creative Blog
 

Profesyonel Instagram Hesap Yönetimi

Profesyonel Instagram Hesap Yönetimi

 

Ülkemizde yaklaşık olarak 60 milyon aktif internet kullanıcısı bulunmakta ve yine 50 milyon sosyal medya kullanıcısı yer almaktadır. Birçok kişi için artık bir gelir kapısı haline gelen sosyal medya ve özellikle de instagram etkili kullanılmak durumunda çünkü bu mecrada aynı işi yaparak gelir elde eden birçok hesap bulunuyor. Etkili ve profesyonel instagram hesap yönetimi için bazı önemli unsurları göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bunların en başında hesabın sadeliği, mesajın doğru verilmesi ve ürüne yapılan çağrının niteliği geliyor.

Instagram Hesap Yönetimi İpuçları 

Doğru bir içerik kullanırsanız etkili bir içerik pazarlamadan söz edilebilir. İyi bir instagram hesap yönetimi içeriklerin, fotoğraf ve video gibi tüm paylaşımların doğru zamanda doğru biçimde hitap ettiğiniz kitleye sunmanız gerekiyor. Diğer hesapların güncel olarak yaptıkları paylaşım ve rakip analizini yakından takip ederek ilgilenmeli ve böylece etkili bir şekilde yönetmeniz de mümkün hale gelir. Instagram hesap yönetimi ipuçları arasında bir diğeri de instagram çekilişleri düzenlemektir. Etkileşimleriniz önemli olduğu için istatiksel değerlerin yüksek olması konusunda dikkatli olmalı ve ticari hesap sahibiyseniz reklam vererek ilerlemeyi denemelisiniz.

Kurumsal Instagram Hesap Yönetimi

Kurumsal instagram hesap yönetimi için bir strateji belirlenmeli ve buna göre de içerik planı yapmalısınız. Bu sizin uzun vadede daha fazla geri dönüşüm almanızı sağlar. Fakat bunun için bazı kurallara dikkat etmeli ve belli bir standardı yakalamalısınız. Sosyal medya yönetim kuralları dosyanızı oluşturarak tüm prosedürleri bu dosyada toplamalısınız.

Instagram Sosyal Medya Yönetimi

Etkili bir şekilde instagram sosyal medya yönetimi için iyi bir sosyal medya planı oluşturmalı ve en çok etkileşim alan içerikleri belirlemek gerekir. En iyi performans gösteren içeriği belirleyerek çabanızı o yönde harcamalısınız. İyi bir instagram hesap yönetimi için rakip analizi çıkararak rakiplerinizin çalışmalarını takip etmelisiniz. Analiz araçlarını etkili kullanmalı ve verileri değerlendirmelisiniz. Ayrıca, profil bilgilerini güncel tutarak mutlaka site linkini profile eklemelisiniz. İşletme profiline geçerek istatistik araçlarını nasıl kullanacağını öğrenmeli ve içerik planınızı çıkarmalısınız.

 

Sosyal medya yönetim çalışmalarımız hakkında bilgi almak için https://london.com.tr/sosyal-medya sayfasını ziyaret ediniz.

Bu Yazıyı Paylaşın

Yorum Yapın

Bi Kahveye Bekleriz!

En taze kahve çekirdeklerinden
sıcak bir kahve ve sohbet.

Buraya Kadar Tatmin Olmadıysanız!

Aramanız için sabırsızlanıyoruz...

444 30 51
Katalog

DİJİTAL KATALOĞUMUZU İNCELEYİN!

Her şeyi buraya sığdıramadık!
London Creative e-Katalog